Az idei évben is megrendezésre került az iskolák versenye, melyet ismét Balatonalmádiban bonyolítottak le. Egyesületünket (és persze saját iskolájukat) 8 vívónk képviselte.
A pénteki napon Kiss Mátyás (II. korcsoport) kezdett, ő sajnos nem jutott be a nyolc díjazott közé.
A második napon indultak a lányok (IV. korcsoport): Kovács Réka, Gyüre Fruzsina és Bay Kitti. A körasszók után nagyon jól álltak, és úgy tűnt sikerül bejutniuk a nyolcas döntőbe, de végül szoros küzdelemben, de alulmaradtak asszóikban.
Szintén szombaton került megrendezésre a III. korcsoportos fiúk küzdelme, amely Madura Máté, Kotlár Máté, Parádi Botond és Kiss Mátyás is elindult. Kotlár Máté és Kiss Matyi a 32-ből, Parádi Botond a 16-ból Madura Máté pedig a 4-be jutásért vesztette el az asszót. Így végül Madura Máté a nyolcadik helyen zárt. Az egyéni verseny után került megrendezésre a csapatverseny, ahol a fiúk a 2. helyet szerezték meg.
Vasárnap a IV. korcsoportos fiúk versenye következett, melyen tőlünk ketten vettek részt: Jakob Martin és Parádi Botond. Az erős mezőnyben a fiúknak nem sikerült bevívniuk magukat a legjobb 8 közé.
[nggallery id=31]