Debrecenben került megrendezésre a Fülöp Mihály versenysorozat második, korosztályos vívóversenye. A mezőny nagy létszáma köszönhető volt a más nemzetekből érkező versenyzőktől, még a Magyarországon edzőtáborozó japánok is beneveztek, mellettük persze számos versenyző érkezett Szlovákiából, Romániából, Szerbiából és Horvátországból is. Egyesületünket is jó páran képviselték: a fiúk mezőnyében Madura Máté, Kiss Mátyás és Parádi Botond, a lányoknál pedig Bay Kitti, Balku Nóra és Gyüre Fruzsina.
A ‘fiainknak’ az első napon sajnos nem sikerült bekerülniük a nyolcas döntőkbe, Madura Máté járt a legközelebb, de a szoros küzdelemben végül alul maradt. Itt meg kell említenem, hogy sem Máténak, sem Kiss Matyinak, nem ez a korosztálya, egyikük 1-gyel, másikuk 2-vel kisebb. Matyi, hasonlóan Mátéhoz szép vívással, de alulmaradt.
A második napon Parádi Botond jutott tovább és tovább, majd végül a négybe jutásért bukott el, így végül a 8. helyen zárta versenyét. Bay Kitti a lányoknál, nem jutott be a döntőbe.
A záró napon Balku Nóra és Gyüre Fruzsina szerepelt, sajnos úgy jártak, mint a többiek, nem jutottak tovább a döntőbe.